Следвайте ни

Базарът на Младежкия хълм започна, строи се лунапарк СНИМКИ

viber icon

Започна първият фестивал за сезона на Младежкия хълм – Plovdiv food park. На него може да се види фермерски и занаятчийски базар. Все още се строят останалите съоръжения, както и лунапарк, а посетителите за сега са малко. Самият лунапарк е нещо ново и включва виенско колело, блъскащи колички, влакче и други атракциони за деца и възрастни.

Вечерта се очаква да се проведе концерт на малката сцена в изпълнение на Mss Elly & The Orchestra, а за музиката зад пулта ще се погрижи LYNN.

Английският автобус, който свикнахме да виждаме като основна атракция на фестивалите на Младежкия, също е разположен.

По фестивалната зона са поставени информационни табели кое къде се намира, за да не се получават струпвания. За сега не се забелязват проблеми, както и недоволство. Припомняме, че Plovdiv food park ще продължи до 28 юни, а пловдивчани се разкъсаха на две в мнението си дали е релевантно да се провеждат масови мероприятия на открито, или не заради зачестилите случаи на заболели от коронавирус.  

Снимки: Атанас Кънев

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?