49
Следвайте ни

Баща мечта – паркира на зебрата, за да е удобно на детенцето

viber icon

Наглостта на шофьорите в Пловдив няма граници, когато става дума за паркирането в малките улици. Тук униформен крак не стъпва и джигитите са в стихията си – паркират под знака „Стоп”, на тротоара, в градинката или направо в кръстовището. 

Този мил татко обаче счупи тъпомера, като спря направо на пешеходната пътека пред забавачка в „Южен”, за да остави детенцето си възможно най-близо до вратата, пише в сигнал до медията читателят на "Марица" Димо Иванов. През цялото време, докато майката предаде отрочето на госпожите, двигателят на джипа работеше, за да даде своя принос бащата мечта и към качеството на въздуха в Пловдив. Нищо, че след час навън ще играе и неговото детенце, което ще диша газовете на същите стари джипове, коментира свидетелят на случката. 

Важното е всички да видят, че родителят не е случаен, кара голяма кола и спира, където си иска. Пък и да даде пример на отрока как се става важен в BG-то, завършва авторът на снимките.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Димчо

Димчо

22.09.2021 | 06:54

Душицо нежна , другия път му го кажи всичко това на момента а , не така след дъжд качулка.

Отговори
0 4
007

007

21.09.2021 | 19:12

Жив е той жив е , бай Гано не умира !!!!! И постоянно се преражда , става все по-нагъл и дебелоок ..... Модерният бай ГАНЬО не е будала да спазва правила , особено пътните ....Какво са там някакъв знак стоп или пешеходна пътека .

Отговори
13 1
Филибелия

Филибелия

21.09.2021 | 15:13

Къде са мързеливите вечно претендиращи за по-високи заплати ченгета?

Отговори
22 1
От утре

От утре

21.09.2021 | 23:30

На всяка пешеходна пътека ще има по един полицай да гони т ъ п а н а р и като теб !!!

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?