3906

Банкерът Левон Хампарцумян мотивира със своя опит възпитаниците на ОУ „Княз Александър I“ в Пловдив

Известният ни финансист откри първата среща от програмата за мотивация и кариерно ориентиране на училището


Финансистът и банкер Левон Хампарцумян откри първата среща от програмата за мотивация и кариерно ориентиране на учениците от 7-ми клас в ОУ „Княз Александър I“, Пловдив. Тази програма е част от стратегията ми за развитие на училището. Заложих я още в концепцията, с която поех ръководството на ОУ „Княз Александър I“ – Пловдив преди няколко месеца, каза пред „Марица“  новата директорка на училището Гергана Янева. И допълни: „Целта на тази програма е да“ мотивираме и вдъхновим нашите ученици, като организираме за тях тези ежемесечни срещи
 с вдъхновяващи личности, които са се доказали в своята сфера“.

 

Прочутият ни банкер Левон Хампарцумян бе първият гост-лектор в програмата, инициирана от директорката Гергана Янева. Той разказа на присъстващите за живота си и за знанията и уменията, които е придобил. За това какво му е коствало да бъде на този пост в банковата ни система толкова дълго време. Какви компромиси е направил със себе си и за житейските и професионални качества, които е придобил и те са му помогнали да постигне това високо ниво на  професионализъм.

Всички наши лектори, които ще каним и тепърва, идват при нас безвъзмездно и на доброволни начала. Следващият ни гост-лектор е големият специалист в PR и рекламата - Максим Бехар, издаде в аванс г-жа Янева. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?