49

Банка иска да строи многоетажни паркинги в Пловдив ВИДЕО

Интерес към изграждане на многоетажни паркинги в Пловдив е заявен от банка. Това оповести кметът Здравко Димитров по повод на  темата за паркирането в града, разисквана на днешната сесия на Общинския съвет.

Кметът не назова името на банката, като уточни, че се водят разговори и тепърва ще се уточняват места, на които би могъл да се построи гараж.

Банката имала желание да вземе терена, да построи паркинг и да го ползва на концесия.

”Така ще има повече места за паркиране, общината ще получава пари от концесионера, а след 30 години паркингът ще стане общинска собственост”, коментира Здравко Димитров.

Той потвърди, че трябва да има паркинги не само в центъра, но и в периферията на града., като акцентира на буферни паркинги.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ИНСПЕКТОРАТ

ИНСПЕКТОРАТ

09.11.2021 | 14:34

ГОСПОДИН ДИМИТРОВ, ХУБАВО НАПРАВИХТЕ, ЧЕ ОТПРАВИ АПЕЛ ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА НЕ Е ТАКА, НЕ ВИ ЧУХА АПЕЛА. ПОВЕЧЕ ОТ 60% ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КОИТО ПЛАЩАТЕ КАТО РАБОТОДАТЕЛ ЗАПЛАТА НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ. НЕЩО ПОВЕЧЕ - НЯКОИ ШЕФОВЕ НА ДИРЕКЦИИ И ОБЩИНСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ИЗВЪРШВАТ ДИРЕКТНА АНТИВАКСАРСКА ПРОПАГАНДА, КАТО ОТКРИТО ЗАЯВЯВАТ ПРЕД ПОДЧИНЕНИТЕ СИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ И ЩЕ ПРЕСЛЕДВАТ ТЕЗИ, КОИТО ГО НАПРАВЯТ. ГОСПОДИН ДИМИТРОВ, НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА , ЗАДЪЛЖЕТЕ ГИ. СКОРО ОБЩИНАТА И ПРЕДПРИЯТИЯТА ЩЕ ПЛАМНАТ ОТ ЗАРАЗАТА И НА ВАС ЩЕ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ, А НЕ НА ТЕЗИ ДИРЕКТОРИ, КОИТО ВИ САБОТИРАТ ОТКРОВЕНО.

Отговори
5 3
Умни са, затова не обръщат внимание на глупостите му!

Умни са, затова не обръщат внимание на глупостите му!

09.11.2021 | 16:46

А ти се боцкай! Нямаме против глупавите да намаляват.

Отговори
4 4
222

222

09.11.2021 | 13:02

банките станаха основните инвеститури след като натрупаха милиарди от хората, налагащи им огромни лихви и такси без да плащат нищо за депозитите.

Отговори
6 1
Предизборни фишеци

Предизборни фишеци

09.11.2021 | 12:22

Това ли измисли предизборно постния ти мозьк.??

Отговори
9 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?