Следвайте ни

Багерите се връщат на ул. "Неофит Бозвели"

viber icon

Санирането на ДЯ "Детски смях" на ул. "Весела" е завършено и на 24 февруари тя ще бъде официално открита. Сградата е напълно обновена със средствата по оперативна програма "Региони в растеж". Ремонтът е извършен от фирма "Запрянови - 03", като строителите работиха в доста екстремни условия, тъй като две групи продължаваха да посещават забавачката. 

Пак с парите, осигурени по ОП "Региони в растеж", започва строителството на втората сграда на СУ "Любен Каравелов" на ул. "Марагидик".  Продължаваме да усвояваме европейските средства  по интегрирания план за развитие  Екипът, в който участваха зам.-кметът на Община Пловдив Пламен Райчев, кметът на "Централен" Георги Стаменов и ръководителят на проекта арх. Соня Славчева, обсъди миналата седмица втория етап на проекта в квартала между бул. "Марица юг" и "Кн. Мария Луиза". От тази седмица стартира работа по процедурите за ремонти на улиците, за които не бяха стигнали договорените 20 млн. лева. Сред тях са ул. "Неофит Бозвели", половината от която е останала на калдъръм и кал, и ул. "Д-р Георги Селемински". 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?