49

Автомобилът на СПА - в „Ауто Спа“

Докато пазарувате в мола, специалистите ще се погрижат за почистването и козметиката на колата

Управител на „Ауто Спа“    

- Какво Ви прави по-различни от другите в бранша?

- Най-вече високото качество и богатият набор от различни автозкометични услуги, които предлагаме, и то на достъпни цени. Освен професионално пастиране, нанасяне на керамика, импрегниране на кожени салони, детайлно пране на тапицерия и полимерна защита, предоставяме и по-специфични услуги като прочистване на климатична инсталация,  озониране на купе и дълбоко почистване на въздуховоди. При тези процеси фокусът е въздухът, който ние и нашето семейство дишаме в автомобила. Това е нещо важно и напоследък хората му обръщат все повече внимание. 

- Какво всъщност представлява озонирането?

- Това е процес, при който с помощта на най-мощния природен дезинфектант - озона, пречистваме въздуха в купето и премахваме всякакви неприятни миризми, бактерии, микроорганизми. Комбинираме го с ВИП измиване и в някои случаи с прочистване на климатична инсталация. Крайният ефект е поразителен, а усещането в автомобила е страхотно.

- Звучи добре! А нещо за екстериора?

- За отвън може да предложим различни варианти за засилване на блясъка и защита на лаковото покритие. Най-добрият е нанасянето на керамично покритие. Прави се цялостно пастиране, като се премахват всички леки и по-дълбоки драскотини на автомобила. След това на етапи се нанася керамиката, която засилва значително блясъка, предпазва лака от UV лъчи, има водоотблъскващ ефект. Резултатът е дълготраен като ние даваме 2 години гаранция.

- Необходимо ли е да се запази час предварително?

- За всяка една услуга, която предлагаме, може да се запази час предварително на autospa-bg.com. В нашия сайт има подробна информация относно услугите и времето, което е необходимо за всяка. 

- A какво може да предложите за корпоративни клиенти?

-„Добри цени преди всичко. Успешно си партнираме с фирми като "Силвърстар", "Виваком", "Спарк", ПИМК, "Галакси Инвестмънт груп", "Беста мед" и др. Всеки, който има интерес, може да се свърже с нас на [email protected] или на някой от посочените в сайта телефони - Автокозметичен център AutoSpa Пловдив. Автомивка №1 (autospa-bg.com)

Ауто Спа ще ги намерите на паркингите в МОЛ Пловдив, МОЛ Марково тепе и МОЛ Плаза.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?