49

"Ася в страната на талантите" събра над 300 деца на сцената пред Общината

Традиционно, за поредна година, екипът на предаването “Ася в страната на талантите” реализира съвместно с Община Пловдив най-големия и цветен празник по случай Деня на Детето - “Детството в Страната на талантите”.

Сцената пред Община Пловдив се превърна в "книжна лодка", водеща към необятния и вълшебен свят на Детството. В ролята на Капитан и водещ на празника, беше Ася Антонова.

В тази "лодка" се качиха над 300 талантливи деца, приятели на телевизионното предаване "Ася в страната на талантите" - Формация "Маджик Дръм" от СУ "Св. Паисий Хилендарски", с ръководител Иван Даярски, танцьорите от детска танцова школа "Пловдивъ", с ръководител Дани Костова, нежните балеринки от Денс Студио "Магнифик", с ръководител Нора Маршаха, солисти от Мюзик Спейс център, с ръководител Светлина Христова, децата от 3-та и 4-та група от детска градина "Слънце", с ръководител Магдалена Делова, малки чаровничета от детска градина "Вяра", с ръководител Даяна Спасова. Включиха се деца и от детска градина "Малина", с ръководител Пепа Димитрова, както и сладкогласните дечица от детска градина "Мир" и детска градина "Десислава".

Танцова школа "Терпсихора" представиха най-новите си танци, под ръководството на Цветомира Гълъбова. Балет "Електра" - "Бейби и "Мини" се включиха с два танца в празничното пътешествие през света на детството. Част от програмата също бяха Танцов дует от Частно Основно училище "Бъдеще", Детска Танцова школа "Ритъм", с ръководител Кристина Неделчева, група "Арт Крю", както и танцьорите от Танцово студио "Милениум", с ръководител Цветомира Крумова. А щом е детски празник, разбира се, че имаше много игри, викторини за публиката, цветен клоун и много томболи с награди за присъстващите.

Екипът на предаването "Ася в страната на талантите" благодари на Община Пловдив за доброто партньорство и перфектната организация на хубавия детски празник "Детството в страната на талантите".

Снимки: Вяра Антонова

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Мимет

Мимет

02.06.2023 | 17:52

Къде са дечицата? Тези кобили дето ги показвате са минали отдавна детската възраст.

Отговори
0 0
Перифет

Перифет

02.06.2023 | 17:56

Щяхте да разберете къде са дечицата, ако бяхте прочели статията. Пише, че са участвали деца от четири детски градини. Другото е ученици :)

Отговори
1 0
Станка

Станка

02.06.2023 | 18:35

Присъствах на празника и останах очарована от професионализма на екипа. Програмата беше много разнообразна, имаше награди за всички, само не можах да спечеля Шкодата ама другия път.

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?