1553
Следвайте ни

Асфалтират бул. "Христо Ботев" и през уикенда

viber icon

Трескава работа кипи по бул. „Христо Ботев“ и през уикенда, където беше подменен водопровода. За целта фирмата-изпълнител  на проекта „Драгиев и ко“ премахна настилката по цялата площ, от бордюр до бордюр, и сега правят нова.

Строителите бързат да използват последните хубави дни преди отново времето да се развали. На обекта през целия ден усърдно се трудиха по около 8 работника. Слабият трафик през почивния ден пък максимално улесни работата им. 

Машините асфалтират участъка покрай Младежкия хълм и бензиностанцията, а шофьорите със задоволство хвърлят по едно око на свършеното. Те се надяват, че краят на този ремонт, който продължава близо три месеца, наближава и вече ще висят по-малко в задръстванията. 

Докато ремонтните дейности не приключат колите се движат в една от лентите в колона. Тарикатите обаче, който не желаят да чакат в тапи, карат като на слаум между строителните машини.

За да не се създава още по-голям хаос фирмата-изпълнител работи на отделни отсечки. След като приключат със северното платно от надлеза до газстанцията, строителите продължават с кръстовището на Стоматологичния факултет и така докато не стигнат до ул. „Кавала” срещу гарата. 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?