Следвайте ни

Архивите са живи: Култ към Вожда в Пловдив СНИМКИ

viber icon

В пловдивското предприятие „Общински пазари“ лозунгите в стил късен соц явно са били на мода по време на управлението на кмета Иван Тотев. „Марица“ попадна на надпис, в който ясно личи признателността на колектива към Вожда, застанал начело на града.

„В Общинско предприятие „Общински пазари“ работи колектив от професионалисти с модерна визия за развитието на пазарите в Пловдив, като постига високи резултати с подкрепата и съдействието на инж. Иван Тотев, кмет на Община Пловдив“, пише на табелата.

Същият надпис е изработен и на английски, та да не би някой заблуден чужденец да пропусне да отчете огромната заслуга на кмета за развитието на пазарите в града.

От табелата става ясно, че Общинското предприятие под ръководството на Тотев най-вероятно е преизпълнило плана за петилетката и върви към светли бъднини.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (16)

Мильо Лудия

Мильо Лудия

02.08.2020 | 23:12

Защо Маминия не е в затвора, а управлява шайката на Герб в Пловдив ?

Отговори
2 0
Ало гешев????

Ало гешев????

01.08.2020 | 18:38

Тотьо айдука незабавно в затвора

Отговори
7 2
irinka

irinka

01.08.2020 | 16:34

Потъналите неизвестно къде милиони от европейски и прочие пари по времето на Тотев всъщност са проблем на Борисов. Така че ако иска да спаси кожата си мащабна намеса на прокуратурата за всички золуми на Маминия са абсолютно задължителни

Отговори
5 3
бургазлия

бургазлия

01.08.2020 | 14:28

Как бе как в Пловдив един свестен кмет не родихте.А уж голяма партия.Единият беше кр..деца на вселената.Зл..бен ,га..ен и арог...нтен.Сега новия,нечленоразделен,и безкнижен чувам.Ей заради такива хората ви искат оставката.

Отговори
10 3
Филибелия

Филибелия

01.08.2020 | 13:07

Хората са прави,бат'Бойко, ти не потърси отговорност от Иван Тотев за управлението му и кражбите му.Защо Гешев непоиска от Тотев да декларира/и семейството му/с какви имоти и финанси влиза във властта и с какво я напуска? Гешев искат ти оставката за това,че не гониш истинските разбойници. Или искаш ти и Бойко,да видите саморазправа и "народен"съд? Бойко,разгони си министрите за два апартамента и един балкон,а не докосваш крадливите и некадърните като Тотев и семейство.

Отговори
16 2
Прогледнахме

Прогледнахме

01.08.2020 | 12:09

Маминия и шайката му незабавно в затвора.Гешев,кво провим.Лично гониш селските кокошкари,а мега крадците ,като маминия се правиш,че ги няма.Затова си отиваш.Вече не сме толкова наивни да ни плашат с комунягите,а в сьщото време да ни крадат и като спят.

Отговори
18 1
Другата истина

Другата истина

01.08.2020 | 11:59

Не ми говори за тоя психо..ат дето помля града от крадене,фалира го като остави100 милиона дългогове,а го наследи с30 мил.свежи пари в хазната и нито лев дьлг.Иначе стана олигарх на наш гръб

Отговори
15 2
Истина

Истина

01.08.2020 | 11:17

На ИВАН ТОТЕВ ще му целувате м.а.к.а.р.и.т.е..Колкото той направи за града нито един друг кмет на Пловдив в новата история не е направил..Какво искате вие...да се върне онзи Карловски л.е.н.т.я.й. и тъ.р.т.е.й Славчо Атанасов ли >? Където нищо не направи за Пловдив,,.А сега по времето на д.ъ.р.т.а.к.а. бизон ЗИКО още повече ще търсите Тотев.Нека изброя за късо паметниците нещата напраени от Тотев....Улиците във крайните квартали-тяхното обновление и асфалтиране..новите Булеварди--Руски,В.Априлов,България,Н.Въпцаров и много други.Нови указателни табели..Обновяването на СТАРИЯ ГРАД и парите за нова Опера и театър само за ХРИСТО БОТЕВ на Гладстон,да не говорим за Драматичния,кукления театър и др...Новия облик на главната,осветление,настилки,КАПАНА,арт инсталациите ,,в ТРАКИЯ инфраструктурата и др.Парковете.градската градина,шадраваните,мюзикълите,националните световни фестивали в Пловдив,коледния базар и украса,кръговите отпушвания на т.а.п.и.т..е ......и мн.др...Мога да изброявам и още и още ..ДА..Тотев не е цвете,,например за мен най големия му грях е че не премахна паметника на О.К.У.П.А.Т.О.Р.А ТЕ.Р.О.Р.И.С.Т.--Антиевропееца и антибългарина--АЛЪОША..Това срам,позор и резил..който ТОТЕВ не премахна и ще му стои като грях на душата и по неговото управление..НО КОЙ друг..Славчо ли ?? Здравка п..р..о..с.т..т.и.т.у.т.к.а.та сервитьорка ли,Зико ли,,К.о.м.у.н.и.с.т.а Гърневски ли..?? КОЙ ??? Хайде Чомаков и той горе долу беше добър кмет..макар и не съвсем

Отговори
9 19
Справедливост

Справедливост

01.08.2020 | 11:30

Изпълзяхте ли от хралупата паразити! Защитавайте го този крадлив и гнусен глист! Да питаме кога това недоразумение ше бъде разследвано и кога ще му бъде конфискувано на него и фамилията цялото незаконно придобито имущество!

Отговори
17 2
Инфлуенсър

Инфлуенсър

01.08.2020 | 11:38

Изпълзяхте ли плужеци от хралупите!Това което сте изброили е направено с нашите пари и е на отвратително качество!Стойността на откраднатото се равнява на над три годишни бюджета на Пловдив!Скоро ще дойде вифов ден и крадливия инфантил хем ще връща награбеното хрм ще повръща!

Отговори
15 3
Ще има възмездие

Ще има възмездие

01.08.2020 | 10:35

Един кре..ен 8 години гра..еше града, назначен от старата ал..ница менда и цвинокио. за тези не затвор ,а да висят по фенерите

Отговори
20 5
Енчо Тенев

Енчо Тенев

01.08.2020 | 10:27

Тоя крадлив изрод още ли не е в затвора Бойко за такива ,като тоя си отиваш

Отговори
19 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?