46

Античният кипи от туристи и артисти за "Исус Христос Суперзвезда"

Последните репетиции за суперспектакъла на Пловдивска опера „Исус Христос Суперзвезда“ се превърнаха в голяма атракция за чуждестранните туристи, които бяха дошли да разгледат Античния театър. 

Само една от групите с италианци наброяваше над 50 души.

Спектакълът, който трябваше да се играе на 2 септември бе отложен за довечера в 20.30 часа. На сцената е монтиран декорът, който представлява голяма метална конструкция на две нива с площ от над 100 квадратни метра.

Старият град гъмжи от чужди туристи и всички от тях минават през Античния театър. Едни иднат с организирани групи, а други са самостоятелни. Диригент на „Исус Христос Суперзвезда" е Константин Добройков, а режисьор – Веселка Кунчева. С него участват Николай Воденичаров – Никеца, Владимир Михайлов и Юлия Йорданова - Керана.

Снимки от Валентина Биларева

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Еска

Еска

05.09.2022 | 20:20

Вълшебен спектакъл, пропит от талант , огромен при това, интелигентност, вдъхновение и артистична щедрост! Покоряващи, незабравими звезди! Благодаря ви! Веднага, щом свърши, исках да започне пак! Елате и в София!

Отговори
1 0
Анатема

Анатема

04.09.2022 | 19:54

оЗвен чифути на туй чифутско сборище и гавра със Христос и кич никой нормален здравомислещ Българин и Християнин няма да стъпи

Отговори
0 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?