Следвайте ни

Анкета: Пречат ли ви вулканизаторите по тротоарите?

viber icon

Полина Денева, екскурзовод

Нямам нищо против господата, занимаващи се с този бизнес, но докато ходя на работа, често се налага да заобикалям гуми и инструменти. Не би трябвало да им се разрешава да сменят гуми на тротоарите. Пречат не само на мен, а и на майките с колички, на които им се налага да пресекат и да заобиколят отсреща. 

Васил Александров, IT специалист

Налага ми се сравнително рядко да ползвам услугите на вулканизатор. Когато го правя, избирам този, който е близко до вкъщи. Познавам се с майстора. Той се справя бързо със смяната на гумите и в никакъв случай не мога да кажа, че пречи на някого с дейността си. Напротив, върши страхотно работата си. 

Тодор Божидаров, спортист

Щом имам проблем с гумите, веднага звъня на вулканизатора до нас и си запазвам час. Всичко е много културно. Не мисля, че работилницата до вкъщи пречи на пешеходци или шофьори. Поне не съм ставал свидетел на разправии.

Мариана Кирилова, студентка 

Шофирам от около две години и за щастие не съм имала инцидент или проблем с гумите. За смяната им се доверявам на автосервиз, който един приятел ми препоръча. До вулканизатор съм се отбивала два пъти, и то за да проверя дали гумите ми са достатъчно напомпани. Спирах за малко и тръгвах.  

 

Габриела Лазарова

Габриела Лазарова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?