2374

Анкета на "Марица": За или против пробива до Водната палата

В годините назад на пловдивчани са давани безброй обещания за разширение на отеснялата пътна инфраструктура, за нови мостове над Марица и кръстовища на две нива, но нито едно не се увенча с успех.

Едно от тях е пробивът  на бул. „Марица-юг” под „Цар Борис III Обединител” до Водната палата - един от възловите обекти, включен както в ОУП, приет през 2007 г., така и в новия вариант на плана, който определя развитието на градоустройството в Пловдив за години напред. 

Ето защо "Марица" попита пловдивчани какво мислят за бъдещия проект:

Димитър Григоров

Надяваме се промяната да е за добро. Ще се затрудни движението по време на самия ремонт, но би трябвало след това преминаването да е по-удобно.

Борислав Чаушев

Ще го изтърпим затварянето на булеварда. Кръговото е малко, а движението - ужасно. То няма място за прав път там, да не говорим за колело. Нека се затвори сега булевардът, а после да не се блъскаме.

Георги Кузев

Категорично за. Този булевард трябваше да е на две нива от самото начало. Кръгово движение там никога не е трябвало да има, камо ли сега тепърва да го оправят. Трафикът е много зле още от построяването. Нека се затвори, за да се оправи.

Петър Поляков

Безумно кръгово. Мостът се е напукал целият, хубаво е да се затвори движението и да оправят булеварда, но дано това се случи в нормално време, а не да се влачат елементарни ремонти с години както обикновено.

Антония Трулюс

Против съм, ще настане хаос, като затворят булеварда. Много ще се натовари движението, ще има трафик отвсякъде, то и сега не е малък.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Жител на Пловдив

Жител на Пловдив

14.07.2022 | 17:24

Категорично против, ще оризилят още центъра на Пловдив, той трябва да е за пешеходци. Зоната около Марица трябва да е за парк.

Отговори
0 0
Какво очаквахте от тотката

Какво очаквахте от тотката

13.07.2022 | 13:13

Освен че ограби града Тотев го забатачи с подобни безумни изпълнения.Не само крадлив ,но и некадърен със скопена мисъл

Отговори
3 1
прокуратура

прокуратура

13.07.2022 | 12:57

Защо се прахосват милиони от Общинския бюджет за ремонти, които следващият кмет разваля и почва отначало? Къде е отговорността и защо не се разследва? Няколко пъти бяха ремонтирани и фонтаните, беше построен фонтан до бившия партиен дом, а след това - бутнат. За Площад Централен имаше международен конкурс , избран проект и платен от Общината, а след това ремонтът беше извършен "на инженеринг" - явна корупционна схема, при която фирмата определя всичко - и проекта и цената! До кога?

Отговори
4 1
...

...

13.07.2022 | 10:41

След рязането на лентата: Ние мислехме че ще стане хубаво и удобно ... пък то стана както винаги ...

Отговори
7 0
Вини та се не трае тотевото гов.но

Вини та се не трае тотевото гов.но

13.07.2022 | 10:26

На Тотев изкензаното Ла.йно на пъпа на Пловдив.Че даде и 1 милион за тая изкуствена тапа.Повечето кинти разбира се у неговия бездънен джоб.

Отговори
9 3
статист от анкетата

статист от анкетата

13.07.2022 | 10:23

Категорично ДА!!!!

Отговори
7 1
Арх

Арх

13.07.2022 | 10:14

Можеха да сложат светофар почти за без пари. Не можело, защото било забранено да чакат коли на моста. С кръговото, оскъпено и с фонтана, който никой не забелязва, дебнейки да се промуши без да го блъснат, пак има опашки от коли на моста. Но се опукаха и едни милиони. Подлезът е по-доброто решение, а най-доброто беше мостът да се вдигне над Марица юг и Марица север. Но този вариант е провален през годините със застрояването и от двете страни.

Отговори
11 1
Реалист

Реалист

13.07.2022 | 10:00

Каква е тази надупена анкета? 3 калинки казали нещо, айде у лево, комунистическо издание!

Отговори
11 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?