Следвайте ни

Как оценявате първите 100 дни на новия кмет? АНКЕТА

viber icon

Кръстьо Стоянов

Не съм запознат много какво точно е свършил и дали го е свършил. Чух, че от стария кмет са останали подводни камъни в кметството. Работа на новия кмет е да разбере какво наследство е получил, за да може да действа адекватно. Да прескача подводните камъни и да ги отстранява, за да може градът да върви напред, а не да се спъва. А засега Пловдив се спъва. Говореше се за големи проекти, но не виждам някой да е реализиран.

Димитър Гилин

Не съм доволен! Дадоха много обещания, но какво направиха? Вдигнаха данък смет още от началото. Не знам кой друг град има девет заместник-кметове. Пловдив е град със затихващи функции от доста време. Не останаха и истински пловдивчани. Превърнахме се в смесица от Хасково, Кърджали, Пазарджик. Получи се безумно презастрояване. Почнаха да не издържат ВиК инсталациите. Пълен абсурдизъм!

Донка, пенсионер от 20 години

Не знам. Аз съм доволна от предишния социалистически режим. Дълги години работех в цигарена фабрика, щяха да ме уволнят, но държавата ме защити и ми платиха обезщетение. А сега всичко принадлежи на частници, никой не защитава болните и възрастните.

Начко Иванов

Аз съм от недоволните! Вярно е, че за 100 дни не можем да преценим, но за момента не се случва нищо по-различно. Доста проекти се отложиха, махнаха нови процедури, действа се тромаво. Давам пример с конкурса за транспорта - трябваше да го обявят на 20 януари - няма да има такъв!

Десислава Владикова

Аз лично съм доволна от първите 100 дни на кмета. Виждам, че се движи в посока разширяване на инфраструктурата на града, създаване на нови пътни възли, за да се облекчи трафикът в града, което ми харесва. Очакванията ми са, че това, което е зададено като проект, трябва да се изпълни в близките години, и съм убедена, че ще изпълнят обещанията.

Снимки: Атанас Кънев

 

 

 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Историк

18.02.2020 | 12:20

"Донка:Аз съм доволна от предишния социалистически режим. Дълги години работех в цигарена фабрика, щяха да ме уволнят, но държавата ме защити и ми платиха обезщетение. А сега всичко принадлежи на частници, никой не защитава болните и възрастните." Бабо Донке, да ти дам един безплатен Жокер! Погледни им биографиите, на едрите честни частници - генезисът им е пряко свързан с БКП и ДС! Ха сега събери 2 и 2, колко става?

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?