2374

Англичанка изгуби съпруга си в Стария град

Англичанка загуби съпруга си по време на разходка в Стария град. Двамата са се разделили за малко, но след това не са успели да се намерят и жената на име Кейт Грийн е много притеснена. Публикувала е пост в социалните мрежи, в който моли за съдействие.

"Здравейте, аз съм англичанка, посещавам България за първи път с австралийския си партньор Брайън Франки. Разхождахме се старата част на Пловдив ( около 15:00 до 17:00 часа вчера) и се изгубихме един друг. В мен е раницата с неговите документи за самоличност, пари и телефон, а той няма нищо със себе си. Качих се на автобуса, за да се върнем в София, където сме отседнали. Чаках го на автогарата, но той не пристигна. Ужасно се притеснявам за него. Полицията е уведомена, но не мога да го регистрирам като изчезнал. И двамата сме съвсем нормални туристи. Всяка помощ ще бъде много ценна", пише Кейт. 

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 7 оценки
4.3/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
хепи чиче

хепи чиче

27.04.2023 | 14:46

дошъл е да бодне чуждо!

Отговори
1 0
Откриха изчезналия австралийски турист, пренощувал под мост в Пловдив

Откриха изчезналия австралийски турист, пренощувал под мост в Пловдив

27.04.2023 | 12:39

трафик - нюз съобщиха добрата новина !

Отговори
5 1
Преведете й

Преведете й

27.04.2023 | 12:27

Че вероятно е избягал от нея. Те в Англия не свикнаха ли с мисълта, че са утрепки. Там се събра много паплач от цял свят , а те им се хилят като разцепени тикви . Избират си и управленци чуздоземци, което е знак, че между англичаните няма достойни и умни. Имаше един полунормален , видяхме го. Тази да си отива в останат държава , дето още се кланят на величия и да забрави за човечеца , който се е спасил !

Отговори
4 5
Гери Йорданова

Гери Йорданова

27.04.2023 | 10:11

Е , как така ще изчезне ? В него няма пари , няма документи и , ако е отвлечен , този , който го е направил щеше да го освободи ! Не пишете и на колко години е , има ли заболявания , прпверихте ли вболниците в Пловдив ? За мен , всичко е доста съмнително и дамата не казва всичко ! Сигурна съм , чеовекът ще бъде открит , мо дано да е добре ! Да не му се е случило нещо лошо , като инфаркт , инсулт или нещо друго !

Отговори
19 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?