46
Следвайте ни

Ангел Стоев: Заедно ще работим за честни и прозрачни избори

viber icon

За стриктно спазване на противоепидемичните марки по време на изборния процес, напомни днес областният управител Ангел Стоев на работната среща между ръководството на Областната администрация и целия състав на 16 РИК.

Ще бъдат осигурени две палати в Международен панаир Пловдив за нуждите на Районната избирателна комисия. Предстои сключването на договори с фирми, които да осигурят храна и напитки в палатите.

От 16 РИК апелираха за проверка на климатичната инсталация в панаирните палати, с цел да се осигури безпроблемно отопление, както и на електрическата инсталация, за да няма сривове по време на работата на комисията.

Председателят на комисията Ивайло Василев подчерта, че трябва да се подготви вариант за онлайн обучение на секционните избирателни комисии при влошаване на ситуацията с COVID-19.

„В рамките на предизборната кампания ще осъществим най-малко още една работна среща с вас. Заедно ще работим за произвеждане на честни и прозрачни избори“, подчерта Ангел Стоев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Наблюдател на избори

Наблюдател на избори

05.10.2021 | 14:40

30 години,,работят,, за честни и прозрачни избори и става все по зле и по зле, но за хората ,а за ,,управляващите,, все по добре и по добре и големи вили и големи къщи и големи коли и големи заплати и големи пенсии ,ноооо САМО за ,,,управници,,за нас ще кажат ДГД бедните!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?