Следвайте ни

Ангел Стоев не бърза с рокади в областта, обеща честни избори СНИМКИ

viber icon

Почтеност, прозрачност и професионализъм - тези принципи посочи новият областен управител на Пловдив Ангел Стоев в работата си, която започна днес със среща с двамата вече бивши губернатори Дани Каназирева и Петър Петров. На разговора присъстваха и зам.-областните управители Евелина Апостолова и Димитър Керин. 

Взаимни благодарности размениха пред медиите Ангел Стоев и Дани Каназирева. Бившата депутатка от ГЕРБ пожела успех и увери, че Стоев винаги може да разчита на нейния опит, особено в провеждането на честни избори.

"Областната администрация, в която работят прекрасни експерти, успя да докаже, че е институция, която може да стои близо до хората и се надявам, че така ще остане и занапред", препоръча Каназирева.

"Единствената задача пред мен е организиране на честни избори и аз ще я изпълня по достоен начин", увери Ангел Стоев. Той изтъкна, че е особено впечатлен от работата на областния кризисен щаб, а за Петър Петров каза, че коректно е провел консултациите в политическите партии за състава на двете РИК.

На въпрос дали ще бъдат освободени зам.-областните управители той отвърна лаконично, че това не е в неговите правомощия. Като голямо предизвикателство в работата си Ангел Стоев напомни, че българските граждани очакват провеждане на честни избори. А за екипа в областта отбеляза, че тепърва ще се запознава с работата на администрацията и че няма да залита в политическа тенденциозност.

снимки: Наташа Манева

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Ангеле ,внимавай до кой заставаш!!!!!

Ангеле ,внимавай до кой заставаш!!!!!

20.05.2021 | 14:18

Ами Ангеле,като обещаваш честни избори ,оная на снимката ,какво прави до тебе?!??? Тая кобра и маминия са най-големите фалшификатори на избори в страната.Ето го и първият ти гаф ,като областен управител.До тебе на снимката е тотално компрометираната руса политическа измамница.

Отговори
8 1
Чичо

Чичо

20.05.2021 | 12:52

Какво дири Здравчето Клинчева тук. Реши да става ДЕПУТАТКА- стана. Купи си завод на осми септември като отиде при Боко и сега какво?.Ще използва приятелството на Кюмура с Ангел Стоев и пак ще се мъчи да е в играта.Айде стига вече.

Отговори
7 1
Коминът пуши

Коминът пуши

20.05.2021 | 11:28

Най-гнусното явление в политиката на България - продажна, безцеремонна, алчна, жадна за власт, нагла, безсъвестна.

Отговори
14 3
Чичо

Чичо

20.05.2021 | 12:53

Колега, къде забрави най-истинската дума "жрица"

Отговори
4 1
Данка Куртизанка

Данка Куртизанка

20.05.2021 | 11:25

Интересно ще е да видим дали новият областен ще изнамери данкините далаверки за последната година. Все пак е топ ченге, а тя беше много алчна и хич не внимаваше с далаверите. Лесно ще е да я хванат.

Отговори
16 4
Петър

Петър

20.05.2021 | 10:54

Време е да се надникне в местното ВиК-има много неща за разплитане...

Отговори
17 3
Данка

Данка

20.05.2021 | 10:38

Данка стои .....като НААкана/// хайде в къщи :)

Отговори
11 4
АХ, недей

АХ, недей

20.05.2021 | 10:12

Госпожа Измама как е замижала, все е дно го е поела целия. Ох, густо, Данке, вътре, вътре, вътре... Бащата на грубия се кс! Дойде времето да си плащаш за престъпленията, до л на ку р во. Стягай багажа за Сливенския, там те чакат мазните цигански тарторки да ти разцепят езика от любов. Ще стане като на гущер варан. Поне ще си си на мястото и ще практикуваш това, което най-добре умееш.

Отговори
16 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?