Следвайте ни

Ангел Стоев: Бюлетините са осигурени на 100%, уточняват за машините

viber icon

Бюлетините за изборите на 11 юли са осигурени на 100% и задача на общините е да ги разпределят по секциите. Това стана ясно след срещата, проведена от  областния управител Ангел Стоев с кметове и секретари от 18-те  общини в областта, с представители на Областния оперативен щаб и РЗИ. 

На срещата са обсъдени  транспортните схеми при доставката на машините за гласуване, както и график за придвижването на членовете на СИК до районните избирателни комисии, след като изборният ден приключи. Участниците в дискусията настояха от фирмата доставчик на машините да се съобразят с графиците и схемите, изготвени от общините, за да се избегне чакането с часове на членовете на комисиите да получат машините в изборните секции. 

Директорът на РЗИ д-р Ваня Танчева-Манчева, която присъства за кратко на срещата, съобщи, че ще изпрати указания за противоепидемичните мерки по време на изборите. Тя призова събралите се представители на общините да съдействат за ускоряване на темпа на имунизациите срещу ковид-19.

 

 

 

  

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тошко

Тошко

10.06.2021 | 10:26

Този път ГЕРБ ще Ви тресне машинно!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?