Следвайте ни

Анести Тимчев поема здравеопазване и екология

viber icon

Зам.-кметът Анести Тимчев поема нови ресори - здравеопазване и екология. Той вече е ангажиран с всички задачи, свързани с дейността на общинските поликлиники, центрове и двете болници, както и с осигуряване на здравните грижи в детските и учебни заведения. Официално ресорите ще му бъдат предадени, след като с решение на местния парламент се гласуват промените в структурата на община Пловдив.

Според сега действащата структура здравеопазването и екологията са в правомощията на зам.-кмета Величко Родопски. Вече прехвърлям кореспонденцията на колегата Анести Тимчев, каза вчера Родопски. Той сподели, ще ръководи само финансите и бюджет, в които области е компетентен.

Социалните дейности засега също са сред ресорите на Анести Тимчев. Но скоро ще бъдат прехвърлени на зам.-кмета Георги Титюков, увери кметът Здравко Димитров. Титюков, който е единственият вицеградоначалник от "Кауза Пловдив", и в предишните два мандата е завеждал социалната политика в община Пловдив. 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Иванка

Иванка

23.10.2020 | 11:07

Ще баталяса и тях, както баталяса социалните.

Отговори
3 0
Срамота

Срамота

23.10.2020 | 09:29

Абе Зико от къде ги вади тези бабушкери от нафталина!Нито с компютри работят нито езици говорят и те ше решават бъдето на града! Ми те се вече с деменции и нямат потенциал, който да развият! Какво ново може да измисли един ментално остарял и изкуфял старец! Къде са ви младите хора? Къде са ви съвременните управленчески идеи? Няма ги и с този "административен капацитет ще върнете града в 19век!Срамота,няма ли креативни млади хора ами ги изваждате тези от пенсионерските клубове?

Отговори
8 1
Кака Пена

Кака Пена

23.10.2020 | 08:32

Баба Анести пак се намести! Нищо не разбира ама пари ще прибира!Далаверата ще води и Ковида ще бори!

Отговори
9 1
наистина ли

наистина ли

23.10.2020 | 07:58

Големият капацитет та му дадоха и здравеопазването.Дайте му целият град.

Отговори
7 1
Валя

Валя

23.10.2020 | 11:53

Срам нямаш,Зико,да го толерираш Дядката след всичките му издънки.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?