Следвайте ни

Ало, маратонците, забравихте си рекламата

Арка за финала на Пловдивския маратон предизвика смут сред посетителите на Стария град. Съоръжението бе поставено на Хисар капия. Арката събуди недоумението на минувачите, тъй като маратонът се проведе на 7 май 2019 г.

Оказа се, че това е декор за снимките на новата българска комедия „Завръщане“, която от десетина дни се снима под тепетата. В лентата участват Орлин Павлов, Диляна Попова, Сашо Кадиев, Евелин Костова, Бойко Кръстанов и други. Фи​лмът се продуцира от Ники Илиев и Башар Рахал, телевизионния водещ Богомил Грозев, Орлин Павлов и Райна Караянева.

 

Идеята за филма „Завръщане“ се ражда в двора на селска къща, докато двама от продуцентите - Башар Рахал и Ники Илиев, си споделят истории от срещите си с български емигранти и собствения си опит зад граница.  Вдъхновен от замисъла на филма, към проекта се присъединява и телевизионният водещ Богомил Грозев. Тримата събират свеж екип от актьори за новата романтична комедия „Завръщане“. Женските роли са поверени на Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева и Искра Донова. Очаква се филмът да бъде прожектиран по кината през октомври. 

Руслан Йорданов

Журналист

Руслан Йорданов е културен и политически репортер. Магистър по журналистика от СУ „Св. Кл. Охридски“. Носител на награди за журналистика „Черноризец Храбър“ (2010 г.) и „Пловдив“ (2017 г.).   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?