Следвайте ни

Александър Сиди: С танкове ли ще е следващият арест?

viber icon

Като арестуват жена другия път, да се обадят на господин Каракачанов - той е вицепремиер по сигурността и може да прати няколко танка. Така пловдивският депутат от „Обединени патриоти“ Александър Сиди коментира ареста на шефката на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ Цветелина Кънева. Според Сиди нормалният начин бил да я извикат и да й връчат спокойно обвинителния акт. "Не разбирам защо пред дирекцията трябваше да бдят тежко въоръжени полицаи, нито защо една жена беше окована в белезници. Подобно нещо се случи и с Нено Димов. Не смятам, че подобни показен арести сочат верния път", каза депутатът.

Кънева е единствената директорка на Басейнова, която е издала предписание срещу незаконния сондаж на Захарна фабрика. След като предшествениците й на поста са си замълчали, защо точно тя трябва да бъде наказана, попита Сиди. 

Той обаче отрече твърденията, че Цветелина Кънева е назначение от квотата на ВМРО и ги определи като спекулация. "Няма квота в държавната администрация за членове на ВМРО, нито на ГЕРБ. Кънева се е явила на конкурс и го е спечелила. Политическите й възгледи нямат нищо общо с работата й в дирекцията", посочи Сиди.

По думите му всичко, свързано с напрежението между ГЕРБ и Патриотите, вече е казано от председателя на ВМРО Красимир Каракачанов. Ако и в бъдеще има подобни случаи, те ще се решават на Коалиционен съвет, каза още Сиди.

Днес ВМРО-Пловдив дава пресконференция, в чийто фокус ще са проблемите в "Столипиново". Вероятно ще стане дума и за работата на местното ВиК, което от години не успява да събере сметките от населението в етническия квартал. Там дружеството реализира и най-големите загуби на питейна вода, но институциите все така мълчат по проблема. 

Илияна Караланова

Илияна Караланова

Отговорен редактор Marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Сиди - рекетьор

27.02.2020 | 10:10

Кънева и конкурс ха-ха-ха. Точно Сиди си я нагласи на този пост за да може да киха $ $ $ $

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?