Следвайте ни

Александър Държиков: Истината за Транспортния проект трябва да излезе наяве

viber icon

Разследващите органи да проверят как е изпълнен проектът и истината да излезе наяве, за да няма съмнения за злоупотреби. Това коментира пред "Марица" бившият зам.-кмет по транспорта, сега шеф на Общинския съвет - Александър Държиков.

"Нека да изнесат всички факти и ако има виновни, да понесат отговорността", призова още той. И припомни, че през 2013 г. изпълнението на целия транспортен проект беше спряно заради обжалване на тръжните процедури и възобновено едва след година и половина.  Това пък забавило реализацията. "Нямам никаква информация за последните плащания за "Индра", защото вече не бях заместник-кмет, а и проектът имаше свое ръководство", каза Държиков.  Той напомни, че управляващият орган на МРРБ е отчел инвестицията от 44 млн. лева като успешна, включително и за електронната система в градския транспорт.  

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Петя

Петя

02.09.2020 | 10:14

Четири години си зам. кмет и си отговарял за транспорта, какво си правил през това време? Защо си вземал заплата, ако нищо не си направил? Ти изготви апликационната форма, ти беше този който подготви договора с МРРБ, а сега ни лук ял, ни лук мирисал. Четири души трябва да отидат в затвора - Тотев, Държиков, Велев и Кръстев.

Отговори
3 0
Реалист

Реалист

01.09.2020 | 15:06

даже и вие двамата съсипахте тролеите защото обирах те много обирах те вие двамата с Тотев за Петко Ангелов и за чолака вие двамата съсипахте тролейбусите а сега тия двамата рева че са във фалит и пак креват да взимат линии да карат в градския транспорт и как става тази игра не знам фирма която е пред фалит и всеки момент може да влезе съдия-изпълнител да кандидатства за нови маршрутни линии Как става тази игра не знам

Отговори
1 0
Реалист

Реалист

01.09.2020 | 15:05

И ти си в играта маймуно казвай истината истината казвай че са 100-те в големи ги свършихте вие двамата единия за Ангелов другия за Чолаков всичко съсипахте вие двамата

Отговори
2 1
намръщенЪ

намръщенЪ

01.09.2020 | 22:18

Тролейбусите ги съсипа другарят Батаклиев с внос нна щайги втора и трета употреба. Целият електротранспорт тук бе негов, за разлика от рейсовете

Отговори
0 1
Истината Санчо,

Истината Санчо,

01.09.2020 | 13:47

Да истината и само истината иначе и тив кауша! Като длъжностно лице зам. кмет се носи вина защото е премълчал истината и не е реагирал и информирал органите за готвената измама! Друг е въпроса защо е затаил информация и с бездействието е допуснал да се ощети държавата и бюджета с 20мил.лв!

Отговори
6 0
Въпроси?

Въпроси?

01.09.2020 | 13:14

Държиков да не се прави на умряла лисица! Да каже какво е записал в доклада от командировката до Истанбул, където са предложили цена от 1800000долара за изгра дане на с-ма за ел.таксува е и информация на спирките и в автобусите! Командировката е била по повод изготвяне на условията по трснспортния проект! После да каже защо не е възразил когато се е сключвал неизгодния договор с Испанците!

Отговори
8 0
Най-мразя амеби като тоя

Най-мразя амеби като тоя

01.09.2020 | 13:13

А до сега що мълча бе мисир.щото беше хубавичко и ти да лапаш нали.И ти си от шайката него..дници на тотев.

Отговори
8 0
Е, не цялата де

Е, не цялата де

01.09.2020 | 12:48

Освен твоето участие, нали?

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?