Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, заведете детето на спортна занималня

viber icon

Учениците вече са в пролетна ваканция. Предвид изпитанията пред тях заради пандемията - предимно онлайн обучение и липса на всякакви активности навън, децата имат нужда от нещо различно, разтоварващо и едновременно с това възпитаващо и забавно. 

Тази възможност предлага спортната занималня "Kids smiles", която се намира в Младежкия център на Гребната база в Пловдив. От днес до края на седмицата там учениците ще могат да прекарат незабравима пролетна ваканция и да укрепнат здравето си. 

"Това е прекрасен момент децата да оставят телефоните и учебниците си за малко и да поемат глътка чист въздух. Ние отново сме на ваше разположение и ще предоставим възможност на деца да играят, да се веселят и спортуват", гласи анонсът на занималнята. 

Разнообразните спортни и образователни активности ще започват от 8 сутринта и ще приключват в 18 часа всеки ден до петък. 

 Учениците ще имат и два дни да си починат, преди отново да залегнат над учебниците, тъй като ваканцията приключва на 11 април. 

Спортната занималня ще ангажира децата и през лятната ваканция с плажен волейбол, тенис на корт, лека атлетика, футбол, шах, водна аеробика, зумба фитнес, упражнения по английски език и различни забавни игри.

Пролетната спортна занималня е подходяща за деца от 6 до 12 години. Записването става с предварителна уговорка чрез телефон, мейл или на лично съобщение през Фейсбук страницата.

Ако детето ви не е спортна натура и отказва какъвто и да е спорт, заведете го в спортната занималня в "Смирненски". Там неговият интерес е на първо място и ще се почувства комфортно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?