Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, вижте как се търси нов съпруг

viber icon

Жизнерадостна комедия ще разсмее до сълзи пловдивчани тази вечер в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив. В 19 часа на сцената ще се играе спектакълът "Как се търси нов съпруг...?". 

Историята въвлича зрителите в живота и несгодите на госпожа Зденка Смочилович, една все още достатъчно млада вдовица, която си търси нов съпруг. Изборът ѝ се оказва изненадващо интересен и същевременно неочаквано труден.

Кандидатите са артистичен пияница, изискан дипломат, симпатичен спортист, който обаче поради нараняване при тренировка е загубил възможност да изпълнява съпружеските си задължения, безнадеждно тъп селяндур, но пък все още много потентен, както и доктор по пластична хирургия с връзки в английския кралски двор. Решението, до което се стига, е толкова непредвидимо, че изненадва дори и самата госпожа Зденка Смочилович. Безброй комични ситуации и смях до пръсване очакват пловдивската публика в рамките на час и половина.  

Автор на комедията е известният хърватски драматург Миро Гавран. Ролите са поверени на актьорите Ани Михайлова, Ивайло Калоянчев и Веселин Цанев. Режисьор на постановката е Александър Илинденов, а сценографията е дело на Петьо Начев. 

Постановката е на Драматично-куклен театър "Константин Величков" в Пазарджик и не гостува за първи път в града под тепетата. Комедията е обиколила цяла България и не спира да пълни театралните и читалищните салони. 

За първи път спектакълът "Как се търси нов съпруг...?" е представен на 14 септември 2018-а в камерната зала на театъра в Пазарджик. Тогава е поставено и началото на успешната му история.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?