3906

Ако сте в Пловдив, вижте как Михаил Билалов прави "Бум-бум" на Лятното кино

Ако си мислите, че животът на подземните босове не е забавен и пълен с куриози, пак си помислете! Комедийният моноспектакъл с участието на Михаил Билалов "Бум-бум: Еволюция на престъпното мислене" ще може да бъде гледан от 21 часа тази вечер на Лятното кино "Орфей" в Пловдив. 

След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове куршуми и черното си чувство за хумор, подземен бос празнува 50-годишен юбилей, след като се е събудил твърде поумнял от двумесечната си кома. Един малък страничен дефект с големи неудобства. Сега животът му е пълен кошмар... От играта му в „Стани богат“ до неграмотните му биячи, бившите му жени (по-страшни от данъчните), политиката, секса и несметното му богатство... Вече всичко изглежда сбъркано за преродения гангстер.

„Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов, чиито брилянтни комедийни монолози ще ви взривят от смях на първата минута.

Автор на спектакъла е Ваня Николова („Под прикритие“, „Връзки“, „Голата истина за група „Жигули“).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?