Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, слушайте Little Big Band в "Капана"

viber icon

Квартал "Капана" продължава да привлича любителите на забавления и музика не само от Пловдив, но и много туристи от България и чужбина. Поредица концерти се организират на открито за публиката с вход свободен. Повечето артистични прояви са включени в Културния календар на Община Пловдив и се провеждат на добре познатата на всички сцена "Ядрото".

„Лято в Капана 2021“ ще вдига градуса на настроението и днес, на 30 юли, с концерт на Little Big Band. Почитателите знаят, че това е камерният състав на добре познатия на пловдивчани с многобройните си концертни изяви Биг Бенд Пловдив с диригент Николай Гешев и солист Едит Унджиян.

Инициативата „Лято в Капана 2021“  представя разнообразни културни събития - концерти, изложби, представяне на книги и литературни четения, камерен театър и танц, артистични инсталации, дегустации на храни и напитки, които се случват на различни локации в любимия квартал - на сцена "Ядрото", ул. "Абаджийска", паркинга на ул. "Константин Стоилов" и  на други места.

Отсега желаещите могат да се включат в лятната програма на "Капана Фест". Тази година от 26 до 29 август  в артквартала отново ще се съберат талантливи творци и артисти от всички сфери на културния живот, за да променят облика на пловдивския квартал, превръщайки го в автономен остров на съвременното изкуство за един дълъг уикенд, съобщиха от Община Пловдив. Участниците ще представят нестандартни идеи и интересни проекти  - музика, танци, занаяти, работилници, изложби, литературни творби, арт инсталации. Отново ще има базар ‘‘Капана Фест‘‘, на който ще видим  авторски изделия, натурални и биохрани и напитки, българска мода и дори грамофонни плочи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Калашников

Калашников

30.07.2021 | 08:30

Марш от капана долна гейбераска сган...

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?