1553

Ако сте в Пловдив, потопете се в магията на Индия

Изживейте една магическа вечер на индийските танци и култура днес от 18 ч. в Jazz cafe.  Звездният отбор на Катя Тошева и Маноела Игнатова отново е подготвил спиращи дъха изпълнения на класически индийски танци, пъстри сарита и бижута за настроение, изящни рисунки с къна, с които да привлечете здравето и любовта в живота си и ароматен масала чай за събуждане на ума и стопляне на сърцето.

Катя наскоро се завърна от поредното си пътуване в Индия и с нетърпение очаква да сподели новите си артистични постижения. Хипнотизиращите ѝ изпълнения ще ви отведат на магическо пътешествие в красотата на индийския класически танц. Пригответе се да бъдете пленени от ритъм, елегантност и сложна координация.

Катя ще ви въведе в изкуството на драпиране на сари - емблематичната индийска одежда, актуална от древността до днес. От пъстрите цветове до сложните комбинации от плисета, в ръцете й всяко сари се превръща в уникален израз на индивидуален стил.

С талантливата художничка Мани ще се потопите в изящния свят на мехенди. Известна със своите сръчни ръце и прекрасни дизайни, Мани ще ви украси със зашеметяващи рисунки с къна, където всеки щрих отразява красотата и символиката на традиционното индийско изкуство.

Резервация можете да направите на тел. 0894356961, а входът е  15 лв. Обличане в сари и рисунка с къна се заплащат допълнително по 20 лв., а пакетната цена е 35 лв.

Всички събития в Пловдив може да намерите с един клик - на великолепния справочник на "Марица".

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?