1939

Ако сте в Пловдив, посетете Великденския базар „Капана” от 21 до 25 април

Една от емблемите на Пловдив през последните няколко години - базар „Капана”, се завръща през април по случай великденските празници. От 21 до 25 април Великденски базар „Капана” ще стане повод за приятно прекарване, разходка, пазаруване и отдих с приятели и любими хора. Той ще бъде разположен на мостовото съоръжение над ул. „Гладстон” - пред централния вход на Пощата.

Над 80 български автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, производители на био- и натурални храни и напитки  отново ще изумят посетителите с въображението си и ще поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили много труд и любов. На базара ще бъдат представени отбрани производители на мед, тахани, люти сосове, шоколад, чай и млечни продукти, както и на редица нови предложения в сферата на био- и натуралната козметика, българско производство дрехи, бижута, аксесоари, детски и образователни книги, ръчно изработени лампи, кожени изделия, свещи, керамични съдове и още много уникални творения. В страницата на събитието във фейсбук ще бъдат представени всички участници.

Посетителите ще имат шанс да подкрепят и благотворителните щандове на: СУ,,Св. Константин Кирил Философ” (ще се събират  средства за малката Никол Томова), „Ротаракт Филипопол” (ще се набират средства за детското отделение на МБАЛ „Св. Мина”), Работилница „Каритас” (в подкрепа на хора от уязвими групи), „Спаси Живот - Дари Любов” (ще узнаете как може да си осиновите домашен любимец). 

 

Очакват ви и много изненади, приятна музика, хапване, напитки и специалните гости на базара - великденският заек и неговите приятели.

 

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?