1939
Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, посетете конференцията за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo"

viber icon

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия "Digital4Plovdiv & Expo" стартира в Пловдив днес. Събитието ще се проведе в Международния панаир и ще продължи два дни, като събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България. Присъстващите ще имате възможност да се запознаят с тях и да получат ценни съвети по актуални теми и казуси, свързани с онлайн бизнеса. Първият ден е посветен на онлайн маркетинга, а вторият - на онлайн търговията. Лекциите ще се изнасят в две зали едновременно. 

Програмата на "Digital4Plovdiv & Expo" започва в 9,45 ч. с официално откриване. Денят ще протече в четири модула с паузи помежду им. Част от лекциите днес, 18 ноември, ще бъдат “Закови” бранда на точното място в 3 стъпки", "Тон на марката - защо ви трябва и как да го създадете?", "Стига вече с тези Facebook реклами: Как правилно да се популяризираме във Facebook?" и "Дигитален маркетинг в туризма - комбиниране на каналите за по-добри резултати". Отделните лекции са с продължителност от по 30 минути. Програмата в първия ден ще завърши към 18 часа. 

В петък стартът е в 10 часа. Част от темите, които ще грабнат вниманието на присъстващите, са "600 метода за доставка на вашите онлайн поръчки в Европа! … Или как вашите електронни магазини да са по-конкуренти при дистанционни продажби?", "Как да увеличим офлайн продажбите чрез онлайн инструменти и платформи?", "E-Commerce: Оптимизация на филтри - стъпка по стъпка!" и "Рекламните възможности на SnapChat, TikTok и Twitter". 

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични предписания и мерки. Организаторите ще осигурят предпазни маски, антибактериални гелове, медицински екип от лицензирана медицинска лаборатория за извършване на бързи антигенни тестове, които ще са безплатни за всеки притежател на билет за "Digital4Plovdiv & Expo".

Информация за още интересни пловдивски събития ви очакват на новия Справочник на "Марица".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?