Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, опознайте града с уникален лов на съкровища

viber icon

Игра в стил лов на съкровища дава възможност на малки и големи да се превърнат в откриватели и да опознаят неизвестните страни на нашия мистичен и древен град.

В рамките на една приятна разходка, под формата на забавна стратегическа игра-приключение можете да откриете за себе си прочути и почти неизвестни пловдивски забележителности. Ще изпълнявате мисии от различен характер: ролеви, логически и конструктивни, ръководени от специални карти и инструкции.


Крайната цел е опознаване на многопластовото материално и нематериално културно наследство на града. 

Проектът е част от програма НАСЛЕДСТВО на Пловдив - Европейска столица на културата и се стреми да популяризира археологическите обекти и историческото богатство на нашия прекрасен град Пловдив.

Отбор могат да организират самите участници като се групират в екипи от двама до 10 души. Друга опция е организаторите да сформират отбори, когато компания липсва. Събитието е подходящо за семейства, приятели, колеги, съученици, туристи и всички граждани решили да опознаят тайните на гр. Пловдив. Началото е от 18 часа, а сборният пункт - Виенски павилион на Цар Симеонова градина. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?