2374
Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, очакват ви спектакли, концерти и вълшебни събития

viber icon

Концерт на Духов оркестър Пловдив на пл. "Централен"

"Духов оркестър Пловдив" ще забавлява пловдивчани и гости на града с безплатен концерт за коледните празници. Елате на площад "Централен" на 19 декември от 12 ч.

"Духов оркестър Пловдив", с ръководител и диригент Николай Гешев, е носител и продължител на богатите музикални традиции на жанра в града. Градският духов оркестър е емблематична формация за Пловдив в продължение на повече от 40 години. Оркестърът е закрит през 2000 г. поради липса на средства за издръжка, но през 2007 г. са направени постъпки за възстановяването му и оттогава той отново неизменно радва пловдивчани с богатия си репертоар и прекрасно звучене.

Концерт на "Биг Бенд Пловдив" на пл. "Стефан Стамболов"

"Биг Бенд Пловдив" ще зарадва почитателите на класическата музика с коледен концерт на площад "Стефан Стамболов". Събитието е на 19 декември от 16 ч.

"Биг Бенд Пловдив" е създаден в началото на 2000 г. Изцяло съставен от професионални музиканти, бързо се превръща в една от музикалните емблеми на Пловдив. Основател, ръководител и диригент на оркестъра е Николай Гешев. Лесно разпознаваем, темпераментен на сцената и много обичан от своята възторжена публика – така най-кратко може да се опише присъствието на Биг Бенда. В годините на своята дейност (вече 21), Биг Бенд "Пловдив" е осъществил многобройни концерти из цялата страна. Репертоарът му е изключително широк – от класически джаз до съвременни латино и поп изпълнения. 

На живо - моноспектакъл на Алекс Сърчаджиева

Гледайте "На живо" на 19 декември от 19 ч. в Дома на културата "Борис Христов". "На живо" е моноспектакъл на Александра Сърчаджиева по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо. Биографичната пиеса, която разказва за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени досега моменти, които ще изненадат дори и близките й.

"Искам да покажа себе си. хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си", разкрива актрисата.

"Дядо Коледа, къде си" - вълшебна пиеса за деца и родители

Вълшебната пиеса "Дядо Коледа, къде си" в изпълнение на Кукления театър очаква децата на 19 декември от 11 ч. в Мол Марково тепе до детски център Capella Play.

Забавна коледна приказка, в която джуджетата имат "малък" проблем.
Елате, за да го разрешим заедно!

Участват: Димитър Николов, Михаела Андонова, Соня Ботева, Стайко Стайков, Емилия Копчева

Акция "Не на пиратките и гърмежите"

В един приют някъде там... има едни кучета, които са ничии. И тези кучета, и твоите кучета изпитват ужас от гърмежи.
Нека кажем НЕ НА ПИРАТКИТЕ И ГЪРМЕЖИТЕ! Събитието ще се проведе от 11 до 14 ч. на 19 декември и е организирано от Общинския приют за безстопанствени кучета.

В новия Справочник на "Марица" ще намерите още интересни места и събития, които да посетите и които да ви забавляват!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?