4020

Ако сте в Пловдив, не пропускайте: Мюзикхолният театър провокира с въпроси за любовта

Как човек отличава любовта? В кой момент се влюбваме? Кога разбираме, че наистина сме се влюбили? А кога разбираме, че не сме? Мюзикхолен театър -Пловдив ще отговори на всички любовни въпроси на своята вярна публика с помощта на завладяващото представление „Дали е любов“. Спектакъла можете да гледате на 11 февруари, неделя, от 19.00 часа в ДК „Борис Христов“.

Спектакълът проследява няколко човешки съдби в рамките на един ден. Интригуващ и завладяващ разказ, провокиращ зрителите да се замислят дали това е любовта. Подплатен с 14 танцови етюда, мултимедия и с над 30 участници, спектакълът е въздействащ с мащаба на сцените и с емоционалните състояния, през които ще преминат зрителите. 

В „Дали е любов“ става дума за любов, но пречупена през призмата на различния поглед. Тя звучи понякога жестока, ранима, безсилна, неразбрана, изгубена, предадена, изоставена.

Този спектакъл не разчита на специалните светлинни ефекти, защото сцените са на улицата, в къщите, в други сгради на града, а там има реални образи, емоции, преживявания, развръзки, жестокост, неразбиране и отречена любов. Мултимедията пренася зрителите за секунди на различни места в града, къде се случват драматичните сцени, а танците добавят онова, което думите не могат. Този спектакъл не е само танцово-театрален, той е по-скоро емоционален, споделя публиката, която гледа премиерата през октомври миналата година.

Спектакълът е с номинация за "Награда Пловдив 2023". Режисьор на представлението е Васил Караманлиев, а специални гости са Гергана и Диан Райчеви, Павлин Шуманов.

Спектакълът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура". 

Билети ще откриете онлайн в мрежата на Ивентим.  

Още за събитията в Пловдив и региона може да откриете в най-добрия културен гид - справочника на Марица

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?