1553

Ако сте в Пловдив, не пропускайте комедията "Премахни от приятели"

Мария Сапунджиева и още много любими наши актьори пристигат под тепетата с една мистериозна комедия, която ще ви разтърси от емоции. Тази вечер от 19 часа не пропускайте комедията "Премахни от приятели" в Дома на културата "Борис Христов".

Кое е най-лошото нещо, което можеш да разбереш за онлайн приятел, който ще ти идва на гости за седмица? Отговора на този въпрос по трудния начин ще научат Владимир Зомбори и Анелия Луцинова в ролите на Питър и Деби Линдел – едно нормално, работещо семейство. Доброто британско възпитание ги запознава с екстравагантната и похотлива вдовица Елза Жан Краковски (Мария Сапунджиева). Тяхното „приятелство” започва на палубата на круизен кораб и продължава в социалните мрежи. Отношенията им са като по вода, докато един ден Елза не се самопоканва в дома им за седмица. Твърде късно и без да има връщане назад двамата научават страшна истина за нея. Предстои им едно гостуване, което ще ги качи на влакчето на ужасите.

Но как да откажат и да защитят всичко, което обичат, от тази опасност, без да изглеждат леко невъзпитани?

„Премахни от приятели” е най-новият хит на лондонския „Уест Енд“ и стъпва за първи път на българска сцена. Пиесата хвърля забавен и сатиричен поглед върху катастрофалния стремеж на хората от средната класа в Англия винаги да изглеждат мили, любезни и възпитани. Авторът е Стивън Мофат - награждаван писател, който стои зад легендарните британски сериали „Доктор Кой“ (Doctor Who) и „Шерлок“ (Sherlock).

Режисьор на постановката е Валентин Ганев.

 

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?