4232

Ако сте в Пловдив, не пропускайте италиански златни хитове на Античния театър

Пловдивчани и гостите на града имат прекрасната възможност да чуят златните хитове от легендарния фестивал Сан Ремо. Концертът The Magic of Italia започва тази вечер от 20,30 ч. на Античния театър. Ще звучат любими песни - "Феличита"," Воларе", "Ке Сара" и много други, изпълнени на живо от Джани Скрибано, Лука Минели и Киара Перале в съпровода на Оркестъра на Опера Пловдив с диригент Левон Манукян. 

Джани Скрибано е певец, музикант, композитор и автор на собствени песни. Интересът му към музиката започва от ранна възраст и постепенно прераства в безгранична страст към нея. На 12 г. става част от Венецианския оркестър (L’Orchestra Popolare Veneta), където свири на бас китара. На 17  г. започва истинската му професионална кариера като певец и изпълнител. Пее и свири на пиано в най-престижните клубове в Италия.

 Джани е реализирал хиляди публични представления и концерти в цяла Европа, от гастрол на Арена ди Верона пред публика от 10 000 зрители до зала "Палавела" в Торино. Прави редица световни турнета със спектакъла "Ромео и Жулиета на лед", с който посещават и Русия.

 Осъществява гастроли в Израел, Рига, София, Азербайджан и други страни със спектакъла "Магията на Сан Ремо". Винаги очакван от своята публика с нетърпение, посрещан с горещи емоции и бурни овации.

Сътрудничи си със световноизвестни артисти от ранга на Lyttle Tony (Малкия Тони), Дино, Фабио Конкато, Алън Кинг, Феррадини, Mal dei Primitiv (Примитивно зло). През цялата си кариера Джани Скрибано остава верен на музиката и твори с любов, вдъхновение и ентусиазъм.

Лука Минели е познат като Гласа на Венеция със своя запомнящ се, топъл и чист теноров глас. Киара Перале  е популярно лице от телевизионния екран на Италия.

 

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 5 оценки
4.2/5 от 5 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?