46

Ако сте в Пловдив, не пропускайте "Една седмица, не повече"

Комедия  "Една седмица, не повече" ("Истински лъжи") на Клеман Мишел  ще събере зрителите тази вечер от 21 ч. в лятно кино "Орфей" на ул. "Тодор Каблешков" в подножието на Сахат тепе.  В постановката участват  Емил Марков, Димо Алексиев и Йоана Буковска-Давидова. Преживяванията са незабравими и ще заредят посетителите с положителни емоции за цяла седмица.

Сюжетът ни е добре познат от житейските ситуации. На хората е присъщо да усложняват дори и най-простите, но  когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което може да очаквате.

Екипът на "Истински лъжи" не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков. Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.

Йоана Буковска придобива  изключителна популярност с участието си в българския сериал "Дунав мост". Сред фирмите, в които играе, са  "Пансион за кучета"  и " Шивачки". Красивата и талантлива актриса се сдобива с още по-голяма слава с ролята си в тв  сериала „Откраднат живот“. Преди годни печели „Аскеер“  за ролята си на Хелена в спектакъла „Есенна соната“.

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?