1553

Ако сте в Пловдив, научете "Всичко за връзките и любовта"

Семинар "Всичко за връзките и любовта" ще се проведе на 10 юни от 10 ч. в хотел Интелкооп в Пловдив. Събитието е подходяща за всеки желаещ да постигне подобрение в сферата на връзките и любовта, независимо дали е обвързан, или необвързан, влюбен, женен, с дълготрайна връзка, с деца или търсещ партньор.

Основните теми, които ще се представят са за комуникацията и разбирателството между партньорите, запознанствата и привличането на човека, с който искаме да общуваме. Какво да правим, когато в отношенията ни настъпи криза и как да се справим с нея, как да поддръжаме и възстановяваме желанието за интимност, какво да правим, ако се появят полови дисфункции, какви са методи за справяне в различни етапи на връзката. На тези и още много други въпроси ще отговарят Вили Кръстева, която е консултант психолог, сексолог и семеен терапевт и Любослав Любенов - сексолог и коуч за създаване, поддръжка и възстановяване на връзки.

На  събитието е поканен и гост-изненада, който е специалист в сферата и ще разкаже за практиката си. Ще има и награди.

Събитието продължава около 7 часа - от 10:00 до 18:00 с едночасова почивка около обяд.

При закупуване на повече от един билет получавате отсъпки – за 2 билета - 25% отстъпка, за 3 - 32% отстъпка, за над 3 билета отстъпката е 40%.

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?