1553
Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, наследникът на Сенко прави магии в Античния театър

viber icon

Богата програма предлага Пловдив днес.

 

Магично шоу на Летния театър


Носителят на титлата ''Илюзионист на годината'' и купата "Сенко" - Зайн ,е в Пловдив за магично шоу. То ще се състои тази вечер от 19.30 часа на Летния театър. В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм, с който ще надникне директно в съзнанието ви.

В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага "Чудесата на Зайн" начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабния, правен досега от единствен илюзионист. Специален гост-изпълнител в спектакъла е последният ученик на Астор - Джулиано.

 

Безплатни турове и игра с награди на "Уикенд в Пловдив" 

На две безплатни туристически обиколки из града под тепетата ще се радват всички, включили се в тридневния "Уикенд в Пловдив". Днешната програма започва в 10 часа под часовника на Централна поща. Там екскурзоводите ще очакват всички приключенци, за да ги запознаят отблизо с чара и богатата история на древния град. След това участниците ще могат да се насладят на вкусен обяд с отстъпка в редица заведения и да разгледат пловдивските музеи. 

В 15 часа отново е предвидена безплатна "Уикенд в Пловдив" обиколка. Сборният пункт също е под часовника на Централна поща. Съботната програма продължава с постановка. Театър „Хенд” ще играе безплатно „Криворазбраната цивилизация” в къща „Иван Черноземски” от 18.30 часа. След това участниците ще имат час и половина свободно време за любимо хоби или за интересно събитие в града - фестивала "Древен и вечен", рисуване с вино, релакс център, шопинг и т.н. 

В 21 часа е предвидено времето за вечеря с отстъпка в пловдивски заведения. Перлата на вечерта ще е нощна разходка из квартала на творческите индустрии "Капана".

За да се възползвате от всички атрактивни оферти и безплатни активности, ще трябва да се сдобиете с „Уикенд гривна“, която ще бъде вашият „билет“ за фестивала. Гривни се предлагат през трите фестивални дни  на презентационните щандове на Главната - до билетния център и на Малката главна пред сградата на БНБ. Цените на гривните са между 10 и 24 лв. - в зависимост от броя.

С всяка закупена гривна ще получите книжка „Уикенд предизвикателство", която дава възможност участие в игра с награди. За целта е необходимо да съберете 8 стикера. Първият стикер ще бъде комплимент от организаторите с логото „Уикенд в Пловдив“. Стикер с логото на обекта ще може да се вземе от всяка една локация, която е участник във фестивала, но само при условие че сте се възползвали от „офертата“. След като изпълните „Уикенд предизвикателството“ и съберете стикерите, трябва да ги снимате и да ги изпратите на организаторите по електронен път. Наградите са  нощувки за двама в пловдивски хотели, вечеря в ресторант, торта от сладкарница, както и 40 броя пътеводител за Пловдив.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?