4232

Ако сте в Пловдив, насладете се на Лара Фабиан и "Je t’aime" в Колодрума

Пловдивчани и гости на града ще станат свидетели на истински музикален фурор благодарение на най-известната белгийска певица за всички времена. Жената глас Лара Фабиан избра града под тепетата за своето първо участие у нас. Тя ще сгрее сърцата на своите фенове с цели два концерта, които ще се проведат днес и утре от 19:30 ч. в зала "Колодрум".

Очаква ни невероятен спектакъл и една със сигурност незабравима вечер с красивия ѝ и магнетичен глас. Вечер, изпълнена с очарование и нежност, разказваща истории чрез музиката на даровитата изпълнителка за насладата от любовта и усмивката, която не може да се опише, а трябва да се преживее.

Лара Фабиан е носителка на редица отличия, сред които два пъти световна музикална награда за "Най-продаван бенелюкски изпълнител", награда Felix за "Най-добър женски изпълнител", френската награда Victoires de la Musique и други. Лара Фабиан изпълнява микс от поп музика, мелъди рок, етно и соул музика и работи с композитори, пишещи песните на Барбара Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер. Певицата има дуети с Майкъл Болтън и Джони Холидей. Едни от най-популярните ѝ хитове са Je T’aime, Je suis Malade, Immortelle, J'y crois encore, La Différence и Adagio.

Концертните вечери ще се проведат само със седящи места с билет. Деца до 3- годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват с билет и задължително придружени от родител или пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите представят лична карта и билет за събитието заедно с попълнената „Декларация за придружител*“ в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде доказана с ученическа лична карта или копие на акт за раждане.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 г.

 

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?