Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, наслaдете се на българския фолклор

viber icon

Всеки млад човек крие в себе си пламъчета от умения, качества, вдъхновения, идеи и мечти, които горят в него. А сега, в тези горещи дни от лятото, този огън има нужда да излезе на сцената, да се изяви. Затова за поредна година в ОП „Младежки център Пловдив“ на 12 август - Международния ден на младежта, дават възможност на млади хора да изразят себе си, да споделят своите таланти и същевременно да бъдат част от социалната промяна в обществото ни.

Програмата започва в 19:00 ч. край Гребната база с представлението на групата по форум театър на центъра. Характерното при този метод е, че по време на различните сцени публиката е активна и от нея зависи какво ще бъде финалното действие.

В 21:15 ч. празникът продължава с огнено-театрална група Firestep и техния авторски спектакъл "Самодива‘‘, базиран на българската митология. Потопете се в нашия фолклор, придружен с огън, танци, завладяваща музика с народни мотиви и много адреналин.  Групата ще осъществи своята младежка инициатива, с която кандидатства в конкурса на ОП „Младежки център Пловдив“.

Дейността се реализира като част от проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мильо

Мильо

12.08.2021 | 14:44

Майните са тъппи парчоци, иначе дрънкат там: бохема, столица на културата ... какъв фолклор за тях това е селения!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?