2374

Ако сте в Пловдив, насладете се на 150 минути екшън със Спайдърмен на Сахат тепе

"Филмовите нощи над Филипопол" ще забавляват пловдивчани до 29 юли

Ако искате да се разтоварите от първия тежък ден на седмицата и да преживеете 150 минути екшън, гледайте американски филм "Спайдър-Мен: Няма път към дома" в лятно кино "Орфей" на Сахат тепе. Всички прожекции на "Филмовите нощи над Филипопол", започнали на 2 юли, се провеждат от  21:10, а в петък и събота ще има и втора от 23:20. 

Сюжетът на филма ще ви направи очевидец на приключения. За първи път в киноистория на Спайдърмен нашият герой от квартала е без маска и не може да раздели нормалния си живот от това да бъде супергерой. Когато Питър Паркър моли за помощ доктор Стрейндж, залогът става още по-опасен. Питър ще разбере какво наистина означава да си Спайдърмен. Когато едно заклинание се обърка, започват да се появяват опасни врагове от други светове, принуждавайки Питър да открие какво наистина означава да си Спайдърмен.

"Спайдър-Мен: Няма път към дома“ е супергеройски филм от 2021 г. за едноименния персонаж на Марвел Комикс, продуциран от Columbia Pictures и Marvel Studios и разпространен от Sony Pictures Releasing. Той е продължение на филмите „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ (2017) и „Спайдър-Мен: Далеч от дома“ (2019) и е 27-ият филм в киновселената на Марвел. Филмът е режисиран от Джон Уотс. Участват Том Холанд като Питър Паркър / Спайдър-Мен, заедно със Зендая, Бенедикт Къмбърбач, Джейкъб Баталон, Джон Фавро, Мариса Томей, и други.  

Традиционният филмов фестивал в Пловдив ще продължи до 29 юли. Тази седмица на 6 юли зрителите ще видят последния филм от поредицата - „Джурасик свят: Господство“, а от 8 юли предстоят прожекции на поредната история от комиксовата вселена „Тор: Любов и гръмотевици“, в която режисьор ще е оригиналният Тайка Уайтити.

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?