3906

Ако сте в Пловдив: Керана забавлява децата в Дома на културата

Концерт-спектакъл "Къде ми са детските книжки" ще зарадва малчугани с най-популярните песни от български детски филми. Освен любимите детски песнички и филми, с които мнозина от нас са израстнали на спектакъла в събота от 17 часа ще присъства и специален гост. Събитето ще се състои в Дома на културата "Борис Христов", като в него участие ще вземе нашумялата напоследък музикална фурия Юлия Йорданова или по-позната на аудиторията си като Керана.  

Магичното преживяване на децата е режисирано от Росица Костова, а всичко ще премине под строгия контрол на диригент Константин Добройков. Зад осъществяването на концерт-спектакъла стои и художник в лицето на Николина Костова- Богданова

"Къде са ми детските книжки" ще помогне на децата да се пренесат във вълшебния свят на детството, а за тяхната веселба ще се погрижат още Даниел Русев, Август Методиев, Оркестъра на Държавна опера Пловдив, Вокална група от Детска академия на Госпожа Опера с диригент Яна Делирадева, Петя Петрова и корепетитор Надежда Кузманова, Деца актьори и балет от Детска академия на Госпожа Опера с преподаватели Александра Савова и Даниел Русев.

Концертът се осъществява с подкрепата на Национален фонд "Култура".

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид в Пловдив. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?