2374
Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, идете на кафе с домашния любимец и заведете детето си на театър

viber icon

"Голямото пътешествие на малкото крокодилче" очаква децата в Кукления театър в Пловдив на 3 октомври от 10,30 и 11,45 ч.

Крокодилчето Лил тръгва на дълго пътешествие. То бяга от строгите правила в света на възрастните крокодили и търси място, където да си играе на воля. Лил попада сред хората, а там го очакват много приключения и изненади. Какво открива Лил в това дълго пътешествие? Сбъдват ли се неговите очаквания? Заедно със своя приятел Бил, малкото крокодилче разбира къде се чувства най-щастлив. Това е пътешествие, което ние можем да направим заедно с двамата приятели и дано и ние намерим кое ни прави най-щастливи! Хайде...!

Мюзикълът "Вълкът и седемте козлета" на Бунарджика

Децата от Академията на Госпожа Опера отново ще представят мюзикъла „ВЪЛКЪТ И СЕДЕМТЕ КОЗЛЕТА“ от Александър Владигеров.
Елате да ни гледате на 3 октомври от 17.00 ч. на сцената на фонтаните на Бунарджика. Освен седем козлета ще има и много лисичета, мечета, пеперуди, калинки, охлюви и всякакви други горски животинки.
Със специалното участие на Даниел Русев – Дресьор,
Ива Ананиева – Мама Коза,
Август Методиев – Глупавия Вълчо,
Борис Кучков – Славей Горски,
Евгений Арабаджиев – Уху Буху,
Козлета, Часовник, животни, деца от града – деца от академията на Госпожа Опера.

Билети на касата на Операта.

Капана Дог! На кафе с куче

КАПАНА е мястото където може да се случи всичко, включително и да се влюбите!
Можете да се забавлявате с приятели, да поръчате кафе и да му се насладите в компанията на дружелюбните опашатковци от приюта за кучета в гр. Пловдив, а защо не и да се влюбите в новия си домашен любимец!
Космати муцуни ще има на всеки ъгъл, а на откритата сцена Ядрото ще може да се снимате с тях.
КАПАНА е всичко, включително и “dog-friendly”.
Те ще ви очакват от 11 ч. до 14 ч.

 

Кураторска селекция от 75 творби в тазгодишното издание на „15Х5“ представя ДПХ в Зала „2019“

На старта на тазгодишния Есенен салон в Пловдив се открива традиционната изложба на Дружеството на пловдивските художници „15Х5“ в Зала „2019“ към Градската художествена галерия на ул. „Гладстон“ №32.
Кураторът Христо Жеков е поканил за участие 15 пловдивски живописци, графици и скулптори от различни поколения и с различим авторски почерк. Всеки от тях показва по 5 произведения, които е създал през последната година.
Участват: Аглика Петрова, Ангел Гешев, Ангел Китипов, Антоан Стойков, Борислава Сотирова, Бояна Попова, Валентин Хаджиев, Евгени Петров,
Елена Савова, Жорж Сопаджиев, Иван Иванов, Румен Нечев, Светлин Колев, Христо Жеков, Цветелина Ангелова.
Изложбата е част от Културния календар на Община Пловдив. Открива се на 3 септември от 18:00 часа и продължава до 2 октомври. Входът е свободен.

 

За още пловдивски събития четете в новия справочник на "Марица".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?