Следвайте ни

Ако сте в Пловдив: Хакнете времето

viber icon

Как да организират деня ще учат ученици и младежи в тренинг "Хакни времето". Той се организира от Младежки център  и започва в 17 ч., като се провежда онлайн.

След първата среща по темата сега фокусът на вниманието ще бъде върху няколко хитринки за определяне и приоритизиране на целите, връзката между управление на времето и енергията ни през деня. Една от ключовите ни теми ще бъде „добрите“ и „лошите“ навици и тяхната роля в ежедневието.

Участниците ще практикуват разпознаването на спешните и важните задачи, за да взимат решения с кои да се заемат първо. 

"Нека заедно да „хакнем“ времето, така че то да започне да работи за всеки един от нас, призовават организаторите. Знаем, че то е един от най-ценните ни ресурси. Не можем да го складираме на сигурно място и да го използваме, когато решим.

Не можем да го върнем или да си го купим от някой магазин, но можем да се погрижим да го използваме максимално ефективно. Правилното разпределение на времето е важен фактор в реализирането на нашите идеи и дори мечти. А това, което можем да направим ние, е да ти предложим някои бързи стъпки и хитринки, които да ти помогнат да хакнеш времето в своя полза".

Събитието се провежда в платформата Zoom и е подходящо за младежи на възраст 15-29 години.

Участието е  безплатно, като предварително се попълва онлайн формуляр за участие. След това е нужно да се последва изпратения от организаторите линк.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?