1939

Ако сте в Пловдив, гледайте спектакъла „Прераждане“ в Дома на културата "Борис Христов"

Мюзикхолен театър – Пловдив ще представи тази вечер танцово- театралния мултимедиен шоу спектакъл "Прераждане". Зрелищното представление започва от 19 часа в ДК „Борис Христов“ на ул. "Гладстон" 15. 

Зрителите ще бъдат впечатлени от вълнуващия спектакъл за любовта между амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете в опит да изживеят живота си заедно. Преминавайки през няколко прераждания, те достигат до нашето съвремие, в което най-накрая намират начина да бъдат заедно, без да бъде погубен техния живот.

В „Прераждане“ има над 30 участници, 17 танца, динамична хореография и осветление, 8 на 3 метра LED екран. Използвано е максимално мултимедийно въздействие, което създава  впечатление за „жив“ филм. Продължителността е 1,40 ч.,  наситени с драматични моменти, епична музика, светкавични промени на сцени, разнообразие на танцови стилове и символика.

 „Прераждане“ се поставя със специалното участие на Диан Райчев, Лиляна Попова, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията е дело на Николай Серафимов, режисурата е на Васил Караманлиев.

Спектакълът е отличен с наградите " Пловдив 2022", „Вдъхновение“ 2021 – 2022 г. и „Соли“, както и с „Награда на вариететните артисти 2022“ и „Икар“ 2023.

Цена на билетите 20 лв. и 25 лв., които желаещите могат да закупят от касите на Ивентим в цялата страна или онлайн. Билети ще се продават и на място в деня на спектакъла, съобщиха от Община Пловдив.

 

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?