46

Ако сте в Пловдив, гледайте кино под звездите с Бай Иван

Театър и кино без пари на открито предлага тази вечер Пловдив на всички, които потърсят забавление и прохлада под звездите след края на работния ден.

В 21 часа в парк "Белите брези" може да се гледа родният кинохит "Бай Иван - филмът". Лентата ще се завърти в рамките на фестивала "Кино под звездите".

Филмът е базиран на изключително популярните образи Бай Иван и Спаска от “Светът на Ванката”. Ютуб каналът с близо 600 000 събскрайбъра създаде героя Бай Иван и от две години всеки скеч с негово участие има минимум 1 милион гледания.

Сюжетът се върти изцяло около пътуването на Бай Иван и Спаска от Бургас към София. Те отиват там, за да вземат участие в телевизионно кулинарно шоу. Но всъщност пътят им до София се превръща в истинско предизвикателство, изпълнено с много хумор, абсурдни събития и смахнати диалози. Част от приключенията, които ги очакват, са: вземане на музикант стопаджия, екшън с неуправляема кола, кражба на колата, пътуване на стоп в камион, екшън с полицай и катастрофа. С полуразрушена кола Бай Иван и Спаска все пак се добират до столицата, където следва откачено телевизионно шоу, драматичен обрат и още по-голяма изненада обратно в Бургас.

В момента в Пловдив се провежда и фестивалът "Включи квартала - Театър в парка". За четвърта поредна година събитията са с вход свободен, а тази вечер артистите канят на  невероятния комедиен спектакъл "На живо от оня свят". Началото е от 20,30 ч. в парк "Каменица 2", район "Източен".

Прекрасните актьори  пренасят в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки. Спектакълът е по текст на Жан-Ноел Фенуик. Участват Албена Михова, Кирил Ефремов и Евгени Будинов, а режисьор е Ивайло Христов

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?