44

Ако сте в Пловдив, гледайте "Горските мечоци"

Изключително атрактивно и забавно преживяване ни предлага новият филм на режисьора Леон Динг „Горските мечоци: Див свят“. Зрелищната анимация се прожектира в кината в Пловдив, а в Cinema City Plovdiv в мола на ул. „Перущица“ в кв. „Христо Смирненски“ прожекциите започват днес от 13:10, 15:20, 17:30 и 19:40 часа.

Детската анимация е дублирана на български. Филмът, създаден в Китай, за минути завладява не само малките, но и възрастни зрители.Творческата фантазия на филмовия екип се развихря в изненадващи мащаби. Оказва се, че с помощта на революционно откритие в генетиката всеки, който пожелае, може да се превърне в диво животно и да участват в състезание с печалба от 1 млн. долара.

Най-новото продължение на приключенията на братята мечки Брайър и Брамбъл и техния верен приятел Вик се развива на територията на увеселителен парк от ново поколение, който отваря врати в близост с тяхното горско убежище. Основната атракция в него е модифицираща гените гривна. С помощта на тази гривна посетителите се превръщат  в което и да е животно по избор.Преживяването привлича тълпи от желаещи - в това число и нашето скромно трио, което обаче бързо установява, че игрите с природата не водят до нищо добро.

 

Том, собственик на „Див свят“, е авторът на откритието в генетиката, но със своята гривна той нарушава природните закони. Воден от желанието си за слава и от алчността си, Том пуска на свобода истински чудовища. Пред тези изпитания - да отстояват установите норми в природата, трябва да се преборят Вик и Мечоците.

Филмът продължава един час и половина и е пълен с увлекателни приключения.

 

Какво още може да видите днес? Проверете на spravochnik.marica.bg - най-добрия гид за Пловдив.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?