46

Ако сте в Пловдив, гледайте безплатно комедия в парка

Ако нямате време или възможност да отидете на театър в Пловдив, не се отчайвайте. От днес можете да се насладите безплатно на интересни представления, при това не в зала, а в градските паркове. Това ще стане благодарение на фестивала "Включи квартала - Театър в парка".   

За четвърта поредна година "МаскАрт“ с подкрепата на Община Пловдив води на живо в града трима известни актьори, които ще разсмеят публиката с невероятния комедиен спектакъл "На живо от оня свят". 

Историята разказва за журналистка, политик и фризьор, които се срещат в Ада и опитват да разкрият мистерията около смъртта на единия от тях. Албена Михова, Евгени Будинов и Кирил Ефремов се качват на сцената, за да ви запленят с изключителната постановка на Жан Ноел Фенуик, която със сигурност ще ви разсмее до сълзи. Режисьор на спектакъла е Ивайло Христов. 

Актьорите ще ви пренесат в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки в 7 пловдивски парка. В тях вече има създадена традиция да се провеждат концерти, куклени театри и кинопрожекции на открито. 

Първото представление е тази вечер от 20.30 ч. в парк "2019", до магазин "Лидл" в район "Тракия". Входът за зрителите е свободен! 

Има осигурени столчета за по-възрастните, а желаещите могат и сами да си донесат нещо за сядане. 

Събитието се финансира от Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 г. След „Тракия“ Театър в Парка ще гостува още в парк "Каменица 2", район „Източен“ на 27 юни, до чешмичката в парк "Бунарджик", район „Централен“ на 29 юни, пред читалището в кв. Коматево на 1 юли, в парк „Белите брези“ в „Южен“ на 2 юли, в парк „Рибница“ в „Северен“ на 23 юли и в парк „Ружа“ в „Западен“ на 30 юли.

 

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?