46

Ако сте в Пловдив, елате с малчугана на Бунарджика

Природонаучният музей се включва във фестивала "С деца на тепе" с много изненади и подаръци днес от 10 до 16 часа на Бунарджика. Програмата е изключително интересна и интригуваща, като включва няколко игри. Едната от тях е "Рециклиране". Тя ще покаже как трябва да се рециклират боклуците и да се опази планетата Земя. Много е забавна, занимателна и образователна, помага на децата да мислят и да пазят околната среда. Развива умения, с които разпознаваме различните видове материали. Подходяща за всяка възраст. Всяко участващо дете ще получи подарък.

С "Открий ме в джунглата"  всеки малчуган ще получи подарък. Играта е занимателна, образователна и супер интересна. На огромно магнитно табло хлапетата ще трябва да намерят местата на различни видове тропически пеперуди - с различна форма и окраска. Подходяща за всяка възраст. 

Кулминацията на събитието е познавателната обиколка на тепето. Тя ще бъде водена от специалиста Юлиян Маринов от Регионалния природонаучен музей - Пловдив. С нея всеки ще може да обогати представата си за биологичното разнообразие в нашия град.

Пловдив приютява освен нас, хората, и голям брой животни и растения, които поддържат екологичния баланс, необходим за нашето съществуване. Ако искате да научите повече за тези приятели, присъединете се към "експедицията", а ние ще провокираме вашия изследователски дух, призовават организаторите на събитието. Какви други интересни събития можете да посетите в града тази седмица, четете на spravochnik.marica.bg - най-добрия гид за Пловдив.

 

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чудесно за децата!

Чудесно за децата!

10.09.2022 | 09:29

Браво!

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?