Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, елате на "Рисуване с чаша вино"

viber icon

Работилница на доброто

Пловдивчани ще майсторят коледни картички и играчки, които ще продават с благотворителна цел. Това е част от кампанията „Предай нататък“. Инициативата има за цел със средствата да подпомага материално центрове за деца с увреждания, домове за възрастни хора и училища.

От първата година на кампанията до момента в нея са се включили над 700 дoброволци. Събраната сума ще бъде дарена на институции в Русе, Варна и Берковица.

От услугите в тях се възползват общо 441 българи. Работилницата ще се проведе в сградата на Националния алианс за работа с доброволци от 14 часа до 20 часа.

 Рисуване с чаша вино


На рисунка с чаша вино пловдивчани ще могат да изработят перфектния коледен подарък за любимите си хора. Така всеки, който желае, на 11 декември от 18.30 до 21.30 часа може да отиде в "Акрили" и да направи собствена картина. Материалите са осигурени от организаторите.


Да потанцуваме танго


Учат пловдивчани как да танцуват един от най-чувствените танци - тангото. Участие в мероприятието може да вземе всеки, дори и тези, които никога не са се докосвали до магията на пластичното изкуство. Той ще се проведе в школата по аржентинско танго Tango con Elias в Народно читалище "Христо Смирненски" - Пловдив, днес от 20.15 до 22.15 часа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?