Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, дайте на детето да рисува, ще има и награди

viber icon

Понякога не е нужно да се отделят пари за въздухопречиствател от делегирания бюджет на детската градина, за да се изпъдят вирусите и микробите в условия на пандемия от коронавирус. Оказва се, че устройството може да бъде набавено само с една детска рисунка, а би било полезно дори срещу алергии.

Производител на такива съоръжения обяви конкурс, с който едновременно да стимулира детското въображение и да помогне за подобряване на качеството на въздуха в детската градина. 

В конкурса за рисунка на тема „Чист въздух, чист свят през детските очи" може да се включи всяко хлапе на възраст от 3 до 7 г., което посещава детска градина и обича да твори. Може да избере самичко материали и техники. Но няма много време да се колебае, защото крайният срок изтича на 15 ноември.

Заданието е да се създаде рисунка, която показва какво е за участниците чист въздух, чист свят или чиста планета. Творенията на малчуганите се качват във Фейсбук, като публикация в текущото събитие "Чист въздух, чист свят през детските очи". Страницата трябва да се хареса и сподели.  

Под снимката задължително трябва да се изпишат градът, името на детската градина и групата, от която е малкият автор. 

 Две от рисунките с най-много харесвания, споделяния и коментари, ще бъдат отличени. А наградите са въздухопречистватели за учебните заведения. Важна подробност е, че техниката се връчва не на детето, а на градината. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?