3906

Ако сте в Пловдив: 50 артисти с концерти на Бунарджика

Четвъртото издание на „Пътят към върха“ с повече от 50 артисти превзема Бунарджика днес. Организаторите и този път са заложили в програмата разнообразни по жанр и стил концерти, подходящи за различните вкусове и предпочитания на публиката. 

В събота, с начало в 16.00 часа и край в 22.30 часа, пловдивчани и гости на града ще имат възможност да се насладят на класическа, джаз и поп музика, ще има DJ и множество изненади, които включват участието на публиката на импровизираните сцени. Всички те ще водят публиката към сцената на върха на хълм Бунарджика, където е големият концерт - ABBA SYMPHONIE с участието на Люси Дяковска, позната от немската поп банда No Angels и Милица Гладнишка, актрисата, която великолепно пее джаз,  заедно с Плевенската филхармония. 

Началото на върха е в 21.00 часа. „АББА Симфони“ включва песни на вечната и обичана в цял свят шведска четворка, в изцяло нов симфоничен аранжимент. 

На 6-те сцени ще видим още Hot Club De Plovdiv, Оркестър за всички - Къща за музикални вълшебства "Дивизи" и ЦНСТ "Детска къща", Деца срещат джаза – Music Space, Кейко Танака –флейта, Брас -квартет „Августа Траяна“, Мартин Денев DJ set и Галерия „Етерна“.

Организатор на „Пътят към върха 4“ е Община Пловдив, отдел "Култура, археология и културно наследство, със съдействието на район "Централен". Куратор на програмата е фондация „Арт Кънекшън“, ръководено от джазмена Петър Салчев

Още за събитията в Пловдив и региона ще откриете в най-добрия културен гид https://spravochnik.marica.bg/

 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?